Christina Aguilera a lansat videoclipul melodiei ”La Reina”, una dintre piesele lansate în limba spaniolă de către artistă. Aceasta este inclusă pe cel mai nou EP al acesteia, intitulat ”La Fuerza”, și care a intrat pe piață în luna ianuarie.

„În acest prim capitol sunt reprezentate diferite elemente ale conceptului de a fi puternic în zilele noastre, dezlănțuind, astfel, noi laturi ale mele, ca femeie, luptătoare, mamă și artistă”, a spus artista pe contul său de Instagram.

”La Fuerza” este alcătuit din șase melodii, iar ”Pa Mis Muchachas”, ”Santo” și ”Somos Nada” sunt doar trei dintre ele. Materialul discografic s-a bucurat de un succes extrem de mare, deoarece a debutat pe primul loc în Portuguese Digital Albums. De asemenea, a ajuns pe locul doi în US Latin Pop Albums.

Christina Aguilera a menționat că a început să lucreze la ”La Fuerza” în timpul pandemiei, când perioada în care a stat departe de scenă s-a dovedit extrem de productivă pentru ea. De asemenea, aceasta a mărturisit că a durat mult prea mult până când a lansat al doilea album în limba spaniolă.

Christina Aguilera – La Reina (Official Video)