”Supermodel” este cea mai nouă melodie lansată de către Maneksin și a fost interpretată, în premieră, pe scena de la Eurovision

Maneksin a cântat în limba engleză despre un fotomodel căreia îi plac viciile și care începe să fure diferite tablouri de la petreceri. Tânăra nu se poate îndrăgosti de nimeni și are o dependență de droguri.

„Am compus Supermodel după ce am petrecut cele mai bune luni în L.A. Uneori eram surprinşi şi intrigaţi să aflăm că oamenilor le pasă aşa mult de ideea de celebritate şi de statut, că sunt obsedaţi de cum arată şi de conexiuni.

Am început să ne imaginăm un personaj enigmatic Supermodel. Ea este cool, se distrează şi e sociabilă, dar, în realitate, are probleme, îşi ascunde tristeţea şi dependenţa. Într-un fel o iubeşti, deoarece ştie să se distreze, dar vrei să o şi eviţi, deoarece te-ar putea băga în belele”, a spus Maneskin.

Maneskin a făcut senzație în cadrul Coachella, motiv pentru care a fost declarată ”The Breakout Artist”. Mai mult decât atât, Maneskin s-a făcut reamarcată și în cadrul ”Saturday Live Night”, unde a cântat două melodii.

Måneskin – SUPERMODEL Live – Eurovision 2022