Megan Thee Stallion ia cu asalt și platforma Snapchat și a lansat propria versiune Snap Originals. Artista spune că proiectul are o „vibrație complet diferită”, iar seria se numește „Off Thee Leash”.

Prin intermediul Snap Original, cântăreața le reamintește tuturor de originile sale din Texas. Împreună cu Taraji P. Henson, Kelly Rowland, Nicole Richie și Normani, aceasta ajunge la o fermă.

Întregul serial dispune de 8 episoade, iar ultimul va fi difuzat pe 9 aprilie, fanii putând vedea câte unul în fiecare săptămână.

„Am fost crescută în partea de sud a orașului Houston, așa că era o atmosferă complet diferită față de ferma Hottie”, a declarat Megan pentru Billboard.

Megan Thee Stallion este o rapperiță americană, care s-a făcut remarcată prin videoclipurile cu stilul ei freestyle, ce au devenit virale pe platformele de socializare, precum ar fi Instagram.

„Este oarecum asemănător, s-ar putea să vezi pe cineva care merge cu un cal la magazin. Dacă locuiești în Texas, cu siguranță ai mai fost la o fermă”, a concluzionat vedeta.

Off Thee Leash with Megan Thee Stallion | Ep. 1 | Snap Originals

2 Comments

  • Iron scrap exports, 14/03/2024 @ 16:33

    Scrap metal end-user markets Ferrous material tempering Iron scrap reclamation and reuse

    Ferrous material handling equipment, Iron recovery process, Scrap metal recovery and repurposing

  • Iron scrap recovery and utilization, 18/03/2024 @ 14:03

    Scrap metal market analysis Ferrous material recycling research Iron waste management center

    Ferrous material recycling ecological sustainability, Iron scrap analysis, Scrap metal recyclers

Leave a Reply

Your email address will not be published.