Pe 18 iulie 2023, s-au împlinit 47 de ani de când Nadia Comăneci, supranumită și „Zeița de la Montreal” a primit primul 10 din istoria gimnasticii mondiale.

De-a lungul timpului și până în prezent, Nadia ne-a făcut mândri că suntem români, oferindu-ne momente importante în afara țării, la nivel mondial.

AVEM VIDEO EXCLUSIV DE LA NADIA COMĂNECI!

Născută în 1961, în orașul Onești, Nadia nu și-a uitat niciodată rădăcinile sau valorile, ba din contră, a vrut tot timpul să sprijine tinerele gimnaste românce, care aveau să-i calce pe urme.

Nadia Comăneci: „Acest 10 este un început de drum, pentru a fi continuat de voi, generația de astăzi și generațiile viitoare. Este 10-le gimnasticii, este 10-le României”

Legendara gimnastă a rămas în continuare o fire foarte dinamică, pe contul ei de instagram, fiind postate cele mai recente filmulețe din sala de gimnastică din Statele Unite, pe care o are alături de soțul ei, Bart Conner.

„Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase trimise. Mă aflu lângă flacăra olimpică de la Montreal. Acest succes a fost cu siguranță o muncă de echipă. Acest 10 este un început de drum, pentru a fi continuat de voi, generația de astăzi și generațiile viitoare. Este 10-le gimnasticii, este 10-le României”, a declarat Nadia Comăneci, în premieră, pentru Idea Man.

NADIA COMĂNECI, MESAJ ÎN PREMIERĂ PENTRU NOI!

Mulțumim, Nadia, pentru tot ce ai făcut pentru noi, pentru România! You are simply the best!

54 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.