După aproape 2 ani de pauză, Neversea revine în forță. Artiști mari vin pe plaja din România și promit un spectacol de zile mari.

Neversea

Black Eyed Peas, Don Diablo, Tyga și Dimitri Vegas & Like Mike sunt doar câțiva dintre artiștii care au confirmat prezența și care vor încinge atmosfera la festivalul verii.

Organizatorii Neversea vor să asigure cele mai bune și sigure condiții şi speră că vara anului 2021 ne va readuce festivalul preferat de la malul Mării Negre, așa că lucrează intens pentru pregătirea acestuia.

Festivalul se va desfășura în perioara 8 – 11 iulie 2021 pe Insula Visurilor la Constanța.

Taboo, membrul celebrei trupe Black Eyed Peas a transmis și un mesaj pentru fanii Neversea:

https://www.instagram.com/neverseafestival/

Vor fi 4 zile și 4 nopți de distracție și libertate, iar artiștii sunt nerăbdători să facă spectacol pe scena Main Stage și de asemenea participanții, care abia așteaptă să se bucure de muzica bună de la Neversea.

„Ne pregătim cu optimism pentru această vară și avem încredere că grupurile de lucru create între reprezentanții autorităților și industria de evenimente vor da naștere acelor măsuri care ne vor permite să reluăm activitatea așa cum s-a întâmplat și în cazul altor industrii.”, a declarat Edy Chereji, directorul de comunicare Neversea.

First Wave of Artists | Neversea 2021

Leave a Reply

Your email address will not be published.