Când vine vorba de răsfățul simțurilor, apelăm la Grădina cu Lavandă Cluj, noii noștri parteneri.

De la hobby la afacere! Pasiunea pentru flori a determinat această familie să dezvolte un atelier în care florile de lavandă, crescute în spatele casei, sunt prelucrate pentru a obține produse naturale și 100% handmade.

Pentru comenzi le puteți contacta aici: facebook.com/gradinaculavandacluj/

,,Florile noastre sunt din soiul Lavandula Angustifolia, unul dintre cele mai prețioase din familia lavandei. În urma procesării florilor de lavandă avem buchete și săculeți parfumați, iar prin procesul de distilare a lavandei, obținem ulei esențial și apă de lavandă.”

Însă, de curând, gama de produse a fost lărgită și aici puteți găsi: săpun cu lavandă, ulei de corp, masaj cu lavandă, bombițe efervescente pentru baie, sirop, ceai, dar și altele.

,,Principiul nostru cu care am crescut este ,,Calitatea înaintea cantității”, iar asta dorim să aplicăm în afacerea noastră și să oferim mai departe.”

Un business local, multă pasiune și grijă pentru produse, asta înseamnă Gradina cu Lavandă Cluj. Încearcă și tu produsele naturale din lavandă, ce au un miros divin și îți garantăm că nu vei regreta.

Poți comanda produsele de pe pagina lor de Facebook sau Instagram:

www.facebook.com/gradinaculavandacluj

www.instagram.com/gradinaculavandacluj

#Blog #Parteneri #Poveştidesucces

Redactor: Alexandra Chipăilă

Leave a Reply

Your email address will not be published.