Aceasta este știrea momentului și cea care dă peste cap tot ceea ce înseamnă industria muzicală. Pepsi a luat decizia de a nu mai sponsoriza Super Bowl.

Timp de 10 ani, compania internațională a fost sponsorul principal al unuia dintre cele mai așteptate evenimente sportive din întreaga lume. Anunțul a fost făcut pentru Billboard, lăsând să se afle faptul că Pepsi va avea un parteneriat mai amplu cu NFL.

Printre artiștii care au cântat la Super Bowl în perioada în care Pepsi a fost sponsor, se numără: Bruno Mars, Katy Perry, Coldplay, Lady Gaga, Justin Timberlake, Maroon 5, Prince, Shakira, Jennifer Lopez și The Weeknd.

Pepsi a spus că decizia face parte dintr-o „schimbare strategică mult mai amplă pentru a aduce experiențe muzicale și de divertisment fără precedent fanilor, acolo unde sunt acum și unde vor fi în viitor”.

Mai mult decât atât, încă nu se știe cine va fi sponsorul de aici înainte, dar se pare că Verizon și Amazon ar putea pune pe masă între 40 și 50 de milioane de dolari pentru a lua locul companiei Pepsi.

Shakira & J. Lo’s FULL Pepsi Super Bowl LIV Halftime Show