Doja Cat schimbă stilul muzical și se îndreaptă către stilul rap, în cel mai nou material discografic al său. Aceasta a dat de înțeles că noul album va fi foarte diferit de ultimul său material de studio, ”Planey Her”.

„Nu am început doar din cauza tuturor repetițiilor și a turneelor. Am multe de făcut, dar se apropie. Am primit cântece și lucruri care mi-au fost trimise. Sunt niște lucruri foarte mișto pe care mi le-au trimis prietenii. Cu toții lucrează la ritmuri, iar eu le dau note și ei știu ce vreau, așa că sunt entuziasmată”, a spus ea pentru revista Elle.

Cu toate acestea, rapul nu îi este străin, deoarece ea a cochetat cu acest gen de muzică de la bun început. Mai mult decât atât, Doja Cat susține că i-ar face plăcere dacă s-ar îndrepta și în zona teatrului.

Albumul ”Planet Her” a fost lansat pe data de 25 iunie 2021, fiind produs de către artistă, alături de: Al Shux, Dr. Luxe, Aaron Bow și Yeti Beats. Acesta s-a clasat pe locul 1 în: Lituania, Noua Zeelandă, US Top R&B Albums și US Top R&B/Hip-Hop Albums.

Doja Cat – Woman (Official Video)