Edward Sanda a lansat o nouă piesă, intitulată „Primul Dans”, care a fost scrisă de el, alături de Irina Kupco. Aceasta vorbește despre dragostea la prima vedere și despre sentimentele care ne încearcă.

„Cu toții am trăit sentimentul atracției la prima vedere și acea dorință de a te apropia de persoana care te-a captivat din primul moment. În această piesă spun exact povestea de început, aceea în care mai este doar un pas până la… primul dans”, a spus artistul.

În prezent, artistul lucrează la un nou EP – „Scântei în mintea ta”, material discografic ce mai trebuie completat cu încă două melodii.

Atât piesa „Scântei în mintea mea”, cât și „Primul Dans” au fost realizate cu ajutorul Doiniței Oancea care l-a ajutat pe Edward cu mai multe trucuri actoricești pe care le-a pus în practică în videoclipuri.

„Cu acest EP voi face trecerea într-o nouă etapă a carierei mele, atât ca stil muzical, cât și ca imagine. Simt că este un pas firesc, de maturizare și aștept cu nerăbdare să vă prezint toate piesele”, a mai mărturisit Edward.

Edward Sanda – Primul Dans 🌹 Official Video

Redactor: Andreea Buinoschi

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.