Céline Dion este o cântăreață canadiană de mare succes, fiind una dintre cele mai mari artiste contemporane. Aceasta are o voce inconfundabilă și a reușit să se facă remarcată în industria muzicală extrem de repede.

Céline este cea mai bine vândută artistă canadiană din istorie și una dintre cele mai de succes cântărețe din toate timpurile, cu peste 200 de milioane de discuri vândute în întreaga lume. Albumul de debut al acesteia s-a numit ,,Unison” și a fost lansat în 1990.

Cea mai de succes melodie a sa este ,,My Heart Will Go On” și a fost piesa principală de pe coloana sonoră a filmului ,,Titanic”. Muzica a fost compusă de James Horner, iar versurile au fost scrise de Will Jenings.

Piesa a fost inclusă pe al cincilea album al artistei – ,,Let’s Talk About Loveși a ajuns pe locul 1 în peste 20 de țări, printre care se numără: Italia, Norvegia, Spania, SUA, Australia, Finlanda. ,,My Heart Will Go On” este considerată piesa de semnătură a cântăreței și s-a vândut în peste 18 milioane de exemplare în întreaga lume.

Happy birthday, legend! Happy birthday, Celine Dion! 😍😘

Céline Dion – My Heart Will Go On

Redactor: Andreea Buinoschi

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.