Colaborare inedită în industria muzicală. La iniţiativa artistului Puya, Andra & Guz au acceptat invitaţia şi au lansat alături de acesta melodia ,,Dorul”.

Piesa ,,Dorul” este un amestec de rap, pop, cu influenţe folclorice şi referiri la istorie şi tradiţii.Este un bonus track de pe albumul lui Puya, semnat ,,Aventurile domnului Puy(A)”. 

Piesa se potriveşte foarte bine  acestei perioade, iar versurile îţi ajung imediat la suflet, având o sensibilitate aparte.,,Dorul” este coloana sonoră a acestor vremuri triste pe care le trăim, a întoarcerii la origini şi a iubirii. 

Puya feat. Andra & Guz – Dorul (Videoclip Oficial)

Videoclipul melodiei “Dorul” a fost filmat în perioada stării de urgență, dar au fost respectate toate condițiile de siguranță impuse de autoritățile din România, au mărtusit cei trei artişti.

“Cred că acum, mai mult ca niciodată românii au nevoie de unire. Acum, când au trecut peste 100 de ani de la Marea Unire, noi suntem mai dezbinați ca niciodată. Împărțiți de social media sau mii de km în diverse grupulețe, uităm că avem același sânge, vorbim aceiași limbă, avem aceiași tradiție și suferim cu toții de același dor de casă! Piesa este un apel la unitate! Ca în celebra poezie folclorică românescă, unu-i moldovean (n..r: Guz), altul e muntean (n.r.: Puya) și altul ardelean (n.r.: Andra). E timpul să fim mândri că suntem români. (…). Acum, în 2020, e timpul să dăm generației noi din experiența acumulată în cei 20 și ceva de ani de muncă și să întindem o mână celor care sunt la început de drum”, a spus cântăreţul Puya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.