Smiley a lansat prima melodie dedicată fiicei sale, la doar trei zile de când s-a născut. Piesa a reușit deja, să ajungă la inimile fanilor, care s-au emoționat până la lacrimi.

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pentru prima dată

 „Bună dimineața! Noul meu cântec este despre cea mai pură formă de iubire. Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune pe care mi le transmiteți! Au ajuns”, a fost mesajul prin care Smiley a anunțat lansarea celei mai noi melodii ale sale.

Mesajul single-ului vorbește despre ceea ce a simțit artistul în momentul în care a devenit tată pentru prima oară. În videoclip, Smiley va mai adăuga încă o schiță pe peretele pe care sunt expuse momente importante din cariera sa, o schiță în care apare familia pe care și-a întemeiat-o.

„Am încercat să găsesc o formulă cât mai simplă și mai directă de a ilustra sentimentul melodiei, de a transmite că momentul în care întemeiezi o familie este ceva unic și că bucuria acestui moment este mult mai mare decât tot ce ai trăit până atunci”, a spus Dorian, regizorul clipului.

Smiley şi Gina Pistol formează un cuplu din 2017, dar oficial au anunțat abia anul trecut. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată anul acesta, pe 10 martie.

Smiley – Pana la tine | Official Video

Redactor: Andreea Buinoschi

115 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.