Amna și Liviu Teodorescu au colaborat pentru prima dată și au lansat piesa „Sper s-o iubești”. Cei doi au decis să abordeze acea perioadă mai puțin plăcută de după o despărțire, când foștii iubiți încearcă să treacă peste.

AMNA & Liviu Teodorescu

Melodia a fost compusă chiar de cei doi soliști, alături de Ionuț Vasilache și este cadoul pe care Amna îl face fanilor săi chiar de ziua ei.

„Deși piesa are la bază o poveste clasică de iubire, lucrurile iau o altă întorsătură.Adesea, tot ceea ce oferim se întoarce la noi, iar nimic din ceea ce ni se întâmplă nu este pentru a ne trage în jos, ci pentru a ne determina să facem schimbările necesare în viaţa noastră”, a mărturisit Amna.

Artiștii vor să le dea tuturor puterea de a merge mai departe, dar și de a-și lua inima în dinți, pentru a putea pune punct atunci când lucrurile nu mai merg, dar și pentru a discuta cu partenerul despre perioadele dificile, în loc să țină totul în sufletul lor.

„S-a lăsat cu lacrimi din partea ei, și-a pus sufletul pe tavă pe piesa asta și e fix ce a simțit ea la un moment dat”, a completat și Liviu Teodorescu.

Amna, cunoscută pe numele său real Cristina Andreea Mușat, este o cântăreață română, care a devenit cunoscută odată cu lansarea hitului ,,Tell Me Why” și care astăzi împlinește 37 de ani.

Voi ce îi urați Amnei de ziua ei? Noi îi urăm ,,La mulți ani frumoși și sănătoși, Amna!” 😍😘

AMNA feat. Liviu Teodorescu – Sper s-o iubesti (Official Video)

Redactor: Andreea Buinoschi

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.