Piesele care alcătuiesc albumul aniversar al trupei, „Taxi 20”, reajung în atenția fanilor cu ajutorul unui nou proiect, intitulat ,,Joac-o-pasta!”.

Marius Manole a fost prima persoană aleasă pentru a apărea în videoclipul piesei „Pentru ea”, acum fiind rândul actorului Dan Condurache. Acesta joacă în videoclipul ,,Inadaptat”, o versiune necenzurată a piesei în colaborare cu Delia.

Trupa Taxi se poate lăuda cu o carieră de peste 20 de ani, având un portofoliu impresionant atât de melodii, cât și de materiale discografice. Temele abordate de-a lungul timpului au fost extrem de diverse, iar clipurile au fost pline de emoție.

Formația s-a făcut remarcată și în cadrul Eurovision, acolo unde versurile melodiilor lor au fost apreciate de multă lume, datorită spontaneității și imprevizibilului care au fost nelipsite.

Taxi feat. Delia – Inadaptat | (necenzurat) | – jucată de Dan Condurache

Redactor: Andreea Buinoschi

4 Comments

 • Rastrear Celular, 09/02/2024 @ 02:13

  O e – Mail não é seguro e pode haver links fracos no processo de envio, transmissão e recebimento de e – Mails.Se as brechas forem exploradas, a conta pode ser facilmente quebrada.

 • Rastrear Celular, 12/02/2024 @ 08:16

  Atualmente, o software de controle remoto é usado principalmente na área de escritório, com funções básicas como transferência remota de arquivos e modificação de documentos. https://www.mycellspy.com/br/tutorials/how-remotely-control-another-android-phone-from-my-phone/

 • Iron scrap yard solutions, 14/03/2024 @ 04:32

  Metal reclaiming center services Ferrous scrap recycling processes Iron reprocessing facility

  Ferrous metal reprocessing facility, Scrap iron transportation, Scrap metal grading standards

 • Iron scrap recovery and repurposing, 18/03/2024 @ 14:42

  Scrap metal recovery and recycling yard Ferrous material best practices Iron recycling methodologies

  Ferrous material auditing, Iron waste recovery yard, Scrap metal purification

Leave a Reply

Your email address will not be published.