Ce este Super Bowl? Super Bowl este meciul pentru campionatul NFL, cea mai importantă competiție pentru fotbalul american. În 1967 s-a jucat pentru prima oară acest meci, care a continuat să facă furori în SUA, devenind o sărbătoare.

Super Bowl este cel mai așteptat și cel mai urmărit moment din Statele Unite ale Americii, competiția sportivă având cel mai mare număr de telespectatori din întreaga lume.

Însă, pe lângă latura sportivă din duminica mult așteptată ( Super Bowl Sunday), această competiție este bine cunoscută și pentru momentele artistice din deschiderea meciului sau din pauză, când pentru 15 minute Super Bowl devine cel mai tare concert.

Cel mai bun exemplu este momentul Shakirei și al lui J.Lo de anul acesta. A fost una dintre cele mai urmărite și apreciate prestații de la Super Bowl, pentru care au fost nominalizate la premiile Emmy.

Shakira & J. Lo’s FULL Pepsi Super Bowl LIV Halftime Show

Scena de la Super Bowl a fost dominată în alți ani de doi dintre cei mai mari artiști: Michael Jackson și Beyoncé cu două prestații memorabile.

În deschiderea meciului, întotdeauna este cântat imnul național. De-a lungul timpului Whitney Houston, Lady Gaga sau Demi Lovato au avut cele mai impresionante interpretări. 

Demi Lovato Sings the National Anthem | Super Bowl LIV Pregame

Alt moment așteptat din cadrul meciului sunt reclamele. An de an, marile companii realizează cele mai atrăgătoare reclame pentru publicul numeros. Un exemplu este chiar reclama pentru Amazon realizată de Ellen Degeneres și soția sa, Portia.

The Debut of Ellen & Portia’s Amazon Alexa Super Bowl Commercial

Super Bowl este și va rămâne cel mai urmărit program de televiziune din America, cu cele mai bune momente live din toate timpurile.

Redactor: Andreea Cojocaru

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.