The Weeknd va avea propriul său serial, intitulat ”The Idol”. Acesta va fi revizuit. Ce înseamnă acest lucru mai exact? Se referă la schimbarea distribuției, dar și a echipei.

„Echipa de creație din The Idol continuă să construiască, să rafineze și să evolueze viziunea sa asupra serialului și s-a aliniat pe o nouă direcție creativă.

Producția își va ajusta distribuția și echipa în consecință, pentru a servi cât mai bine această nouă abordare a serialului. Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim mai multe informații în curând”, a spus HBO, platforma care va difuza producția cinematografică.

Inițial, acesta trebuia să apară în luna noiembrie a anului trecut, iar The Weeknd va interpreta un guru al auto-ajutorării, fiind și un lider al unui cult modern, ce se se îndrăgosește de o cântăreață, însă lucrurile nu vor fi deloc simple.

Cu toate acestea, mai multe detalii nu au fost făcute publice. Însă, se știe că Suzanna Son, Lily-Rose Depp, Troye Sivan și Steve Zissis au fost, inițial, distribuiți în rolurile din serial. Mai mult decât atât, Tunde Adebimpe, Melanie Liburd, Nico Hiraga, Elizabeth Berkley Lauren și Anne Hech ar urma să revină în rolurile lor.