Vești bune pentru fanii lui Miley Cyrus! Aceasta se pregătește pentru a lansa varianta Deluxe a albumul ”Attention: Miley Live”. Aceasta va fi alcătuită din șase melodii bonus din cadrul concertului de la Lollapalooza Brazilia.

”Attention: Miley Live” a fost lansat pe data de 12 februarie 2022 și a fost produs chiar de către artistă. Albumul a venit la doi ani de la lansarea ultimului material discografic, ”Plastic Hearts”. Majoritatea pieselor care l-au alcătuit au fost melodiile cântate în cadrul ”Super Bowl music Fest” din Los Angeles.

Acesta a ajuns pe locul 5 în UK Digital Albums și pe locul US Current Album Sales. Materialul discografic a fost alcătuit din 20 de melodii și, printre pisele de pe el, se numără: ”Party in the U.S.A.”, ”Like a Prayer”, ”Jolene”, ”Heart of Glass” și ”Attention”.

Printre artiștii care au scris piesele albumului se numără: Pharell Williams, Dolly Psrton, Michael Pollack, Stephanie Nicks, Lukasz Gottwald, Claude Kelly, Prince Nelson Jessica Cornish și Sonny Bono, alături de Richie Barrett și Ilsey Juber.