Tom Holland îl va readuce pe micile ecrane pe Fred Astaire în cadrul unui lungmetraj biografic ce urmează să apară în curând. Vestea cea mare a fost dată chiar de către actorul de doar 25 de ani.

Pelicula va fi realizată de către Amy Pascal care, potrivit spuselor sale, Holland l-ar putea interpreta din nou și pe celebrul personaj Spider-Man.

„Scenariul a venit acum o săptămână. Nu l-am citit încă; nu mi l-au dat. Știu că Amy Pascal are scenariul. M-a contactat mai devreme pe FaceTime. Eram în baie. Am avut o conversație plăcută. O să îl joc pe Fred Astaire”, le-a mărturisit Tom Holland jurnaliștilor cu care a stat de vorbă.

Fred Astaire a fost un celebru actor, cântăreț și dansator american, ce s-a făcut remarcat atât prin filmele lansate, cât și pe Broadway. Alături de Ginger Rogers, actorul a făcut unul dintre cele mai de succes cupluri de la acea perioadă în materie de film și teatru, publicul vrând să îi vadă tot timpul împreună.

Tom Holland a început să cocheteze cu actoria încă din anul 2008, atunci când, pe scena teatrului West End din Londra, a jucat în Billy Elliot the Musical. Succesul internațional a venit odată cu interpretarea rolulului Spider-Man, fiind răsplătit, la doar 20 de ani, cu premiul BAFTA Rising Star Award.

Tom Holland Will Play Fred Astaire In An Upcoming Film | THR News

Redactor: Andreea Buinoschi

3 Comments

 • Iron recovery and reprocessing, 15/03/2024 @ 02:32

  Metal recovery and reclaiming Ferrous scrap risk management Iron reclaiming yard

  Ferrous material recycling technology updates, Iron waste repurposing depot, Metal recuperation yard

 • Iron recycling and reclamation center, 18/03/2024 @ 21:08

  End-of-life metal recovery Ferrous material waste management Iron scrap inventory management

  Ferrous material recycling center, Iron recycling and reprocessing, Scrap metal classification

 • Polecenie Binance, 23/04/2024 @ 14:16

  I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

Leave a Reply

Your email address will not be published.