Mai avem puțin și intrăm în anul 2022, iar petrecerea din noaptea dintre ani este la doar un pas distanță. Așadar, v-am pregătit un top cinci al celor mai potrivite melodii pentru Anul Nou.

„Auld Lang Syne – The New Year’s Anthem”- Mariah Carey

Piesa a fost lansată pe data pe 14 decembrie 2010 și a fost inclusă pe albumul „Merry Christmas II You”. Melodia artistei este o rescriere a „Auld Lang Syne”- Robert Burns și a reușit să se claseze pe locul 4 în US Holiday Digital Songs Sales.

Mariah Carey – Auld Lang Syne (The New Year’s Anthem, Fireworks Version)
„Happy New Year”- ABBA

Trupa ABBA a lansat melodia „Happy New Year” pe data de 15 decembrie 1980, fiind inclusă pe materialul de studio – „Super Trouper”. De-a lungul timpului, piesa a mai primit cover-uri din partea mai multor artiști și a ajuns una dintre cele mai ascultate melodii pentru această perioadă.

ABBA – Happy New Year
„New Year’s Day”- Taylor Swift

„New Year’s Day” a fost realizată pe 27 noiembrie 2017 și inclusă pe albumul „Reputation”. S-a clasat pe locul 50 în Canada Country, pe 33 în US Hot Country Songs, pe 41 în US Country Airplay și pe locul 44 în US Digital Song Sales.

Taylor Swift – “New Year’s Day” Fan Performance
„It’s Just Another New Year’s Eve” – Barry Manilow

Lansată în 1977, melodia a fost scrisă de Marty Panzer alături de Barry Manilow.

We Wish You A Merry Christmas/It’s Just Another New Year’s Eve
„New Year’s Day” – U2

În anul 2004, „New Year’s Day” a fost clasată de către cei de la Billboard pe locul 427 în topul „The 500 Greatest Songs of All Time”, iar de asemenea, se regăsește și în „Pitchfork 500”.

U2 – New Year’s Day (Official Music Video)

Redactor: Andreea Buinoschi

Leave a Reply

Your email address will not be published.