Whitney Houston rămâne în continuare o legendă a muzicii, chiar daca ea nu se mai află printre noi. Noul film biografic se va numi ,,I Wanna Dance With Somebody, exact ca piesa celebră a artistei.

Filmul despre viaţa cântăreţei americane Whitney Houston se află deja în pregătire la Hollywood. Producătorii filmului ,,I Wanna Dance With Somebody” promit că filmul va prezenta cu sinceritate ,,preţul pe care îl presupune statutul de star”, informează Associated Press.

Filmul este realizat în colaborare cu Whitney Houston Estate şi autorizat de producătorul muzical Clive Davis, moştenitorii artistei şi Primary Wave Music.

De asemenea, scenariul filmului este semnat de Anthony McCarten, cunoscut pentru lungmetrajul ,,Bohemian Rhapsody”. McCarten a fost nominalizat la premiile Oscar pentru scenariile filmelor ,,The Theory of Everything”, ,,The Darkest Hour” şi ,,The Two Popes”.

Whitney Houston- I Wanna Dance With Somebody

Totodată filmul este intitulat ,,I Wanna Dance with Somebody”, după cunoscuta piesă a cântăreței. Potrivit unui comunicat de presă, realizatorii promit “o veselă, emoționantă și dureroasă celebrare a vieții și muzicii celei mai mari vocaliste pop R&B din toate timpurile, urmărind călătoria ei de la obscuritate la superstar muzical. Deși este foarte sincer în ceea ce privește prețul pe care l-a plătit super-starul, filmul va arăta, de asemenea, saga bogată și complexă a căutării relației perfecte între muzică, artist și public, cât și povestea emoționantă a unei fete simple din Jersey care încearcă să-și găsească drumul înapoi acasă”.

Whitney Houston este cea mai premiată femeie din toate timpurile şi singura artistă din lume care a avut şapte hituri consecutive pe locul 1 în celebrul Billiboard Hot 100. A vândut peste 200 de milioane de discuri şi a fost supranumită ,,Vocea”, datorită vocii sale puternice şi unice.

Celebra piesă ,,I Will Always Love You”, a devenit cel mai bine vândut disc single din istoria muzicii al unei artiste în întreaga lume. Cu acest single, Houston a devenit prima artistă solo, care a vândut mai mult de un milion de exemplare ale unui album într-o perioadă de o săptămână.

Whitney Houston- I Will Always Love You (Official Video)

154 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.