Servus Feli,

În primul rând, vreau să incep prin a-ţi mulţumi pentru că ai acceptat să îmi acorzi acest interviu şi în al doilea rând, felicitări pentru noul single, sună excelent.

Să incepem 🙂

Ce s-a schimbat în viaţa ta după ce ai devenit mamă? Ce ai simţit atunci când ai ţinut-o în braţe pentru prima dată pe Nora Luna?
Nora Luna m-a transformat în femeia care sunt astăzi înca de când era în burtica mea. În cele 9 luni în care am purtat-o în pantec, m-a îmbogaţit cu lecţii şi trăiri minunate. În una din lectii a trebuit sa învăţ să ma bucur de prezent şi fix aşa am facut. Cu mici excepţii totuşi, că sunt om şi mai dau şi din stângu’ în dreptu’ uneori. 🙂 Ce am simţit când am ţinut-o prima dată în braţe nu poate fi descris în cuvinte. Totuşi pot sa spun că pe lângă bucuria care îmi bubuia în suflet mi-a rămas amintire pielea ei cu miros de vanilie. 👨‍❤️‍👨

Feli şi Nora Luna

Pe lângă muzică, ce alte lucruri o fac fericită pe Feli?
Familia, prietenii, să scrie poezii, să citească, să se documenteze în ceea ce ţine de rolul nou de mamă, dar să-şi descopere şi multe alte genuri muzicale decât credea ea că există. O face fericita dorinţa de a trăi viaţa ca un copil în bucurie, dar cu o maturitate cum a învăţat şi a văzut la mama ei.

Cum s-a schimbat viaţa ta de când Felicia Donose a devenit Feli?
Nicicum. Adică Feli exista şi când eram mică. În inima mea şi în visele mele ea mereu a fost pe scenă şi şi-a împărtiţ muzica cu lumea întreagă. Diferenţa e că azi, visul e realitate. Viaţa Feliciei e aceeaşi. Normală.

La ce vârstă ai cântat prima dată pe o scenă?
Aveam 12 ani. Am cântat în deschidere la serbarea şcolii mele o rugăciune. Nu am să uit acele emoţii niciodata!

De curând ai lansat piesa “Mă striga mama”, ne poţi spune mai multe despre mesajul piesei?
Mă striga mama este povestea de dragoste de început dintre părinţii mei. O poveste pe care cu toţii am trăit-o la un moment dat şi pe care am simţit să o impart cu lumea.

Feli – Ma striga mama | Official Video

Ce ne poţi spune despre jurnalul tău muzical “Feli din poveste”?
O să găsiţi în total 11 felii de poveste din viaţa mea personală. ,,Ma striga mama” e a 5-a felie. Abia aştept să vedeti ce urmează!

Cu ce artist ai vrea să colaborezi şi nu ai facut-o deja?
Nu m-am gândit la asta niciodată. În general când scriu o piesă, dacă simt să fie în colaborare cu cineva deja ştiu din start cu cine. Spre exemplu, Guess Who, Grasu – din zona de rap. Noi avem mai multe feat-uri, vezi pe youtube. 🙂

Care este melodia ta preferată?
Dintre ale mele sau ale altor artişti? 🙂 În general melodia mea preferată e cea care mă prinde într-un moment în care mă potrivesc cu ea.

Dacă nu făceai muzică, ce meserie ai fi avut?
Babysitter sau ceva legat de copii oricum.

Dacă te-ai întoarce în timp, la începutul carierei, ce ţi-ai spune?
Du in lume visele cât te ţin picioarele!

Am vorbit destul despre cariera ta, acum să trecem la Feli omul.

Daca în faţa ta ar fi acum un adolescent, ce sfat i-ai da?
Să îşi trăiască vârsta, să nu îşi dorească să ajungă mai mare în ani că o să ajungă şi acolo. Timpul nu iartă pe nimeni. Asa că, enjoy the moment and work for your dreams!

Spune-mi un lucru care îţi place foarte mult la tine şi unul care te deranjează.
Îmi place la mine că iert repede. Mai ales dacă simt că îţi pare rău din suflet. Am o intuiţie foarte bună. Rar m-au pacălit oamenii. 🙂 Şi ce nu imi place… Că sunt dezordonată, deşi în dezordinea gândurilor mele am cea mai frumoasa ordine. 🙂

O responsabilitate pe care ţi-ai dori să nu o ai?
Nu ştiu să îţi răspund la intrebare…

Ce minciună spui cel mai des?
Când intarzii spun ca nu mi-a venit Uber. :)))

3 lucruri mărunte care te fac întotdeauna să zâmbeşti
Zâmbetul pe care îl primesc de la oameni pe stradă, sunetul ploii, când dorm cu Nora Luna şi se trezeşte să vada dacă sunt lângă ea.

Care este cel mai mare vis de-al tau în momentul ăsta?
Să învăţ să mă bucur de prezent şi să fiu sănătoasă să le fac pe toate care îmi sunt scrise. 🙂

Sunt persoane care tot timpul au ceva de adăugat sau de comentat, cum reacţionezi la critici?
Foarte rar spre deloc. Cei ce judeca virtual rar se intamplă să mă cunoască bine personal că să işi permită asta. Şi oricum, nimeni nu ar trebui sa judece şi să comenteze pe nimeni. Eventual Bărbosul… dar cred că El judecă şi nu ne critică. Doar ne ghidează. 🙂

Daca ai avea un semn de avertizare pe tine, ce ar scrie pe el?
Fii curajoasă!

Cine te cunoaşte cel mai bine?
Ica, prietena mea din copilărie.

Un film care te-a marcat sau care îţi place foarte mult?
Lucy şi Joker-ul cu J.Phoenix

La final, Feli ne-a urat:

Să trăiţi bucuroşi şi sănătoşi şi să vă urmaţi visele!

Mi-a făcut o deosebită plăcere acest interviu. Îi mulţumesc frumos lui Feli pentru timpul acordat şi cu siguranţă o veţi întâlni şi cu alte ocazii.

2 Comments

  • Anonymous, 06/05/2020 @ 20:14

    Super tare acest interviu! Feli este un artist in adevăratul sens al cuvântului. Ma bucur că am putut să descopăr și omul Feli! Bine punctat și bine structurat. Mi-a făcut plăcere să îl citesc. Felicitări, Ideaman.

  • zortilo nrel, 31/10/2021 @ 13:49

    Very interesting subject , regards for putting up.

    http://www.zortilonrel.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.