Salut Cristi,

În primul rând, vreau să încep prin a te felicita pentru toată evoluţia ta de la Survivor, pentru determinare şi pentru sportivitate.

Să incepem 🙂

Cum s-a schimbat viaţa ta după participarea la Survivor?
Viaţa mea s-a schimbat în bine, sincer nu mă aşteptam să am o aşa susţinere din partea oamenilor de acasă. Am trecut prin momente dificile, s-au legat prietenii, a fost o experienţă de viaţa foarte interesantă, intensă.

Crezi că  strategia pe care a făcut-o Andrei de a te scoate afară a fost una corectă? Adică şi-a “jucat” cartea strategic, dar din punct de vedere competiţional reprezentai o ameninţare pentru el şi acesta să fie unul dintre motive?
Andrei şi-a jucat cartea bine în momentul respectiv, profitând de oamenii noi ajunşi în competiţie. Nu numai eu eram o ameninţare pentru el, ci toti participanţii „Survivor România”.

Care este părerea ta despre eliminarea lui Andrei? Trebuiau Războinicii să voteze pe altcineva?
Sincer să fiu nu mă aşteptam să iasă Andrei , chiar îmi doream să fie în finală alături de Emanuel. Eu cred că ei doi meritau cu adevărat să fie în finală.

Ce părere ai despre atmosfera din tabăra faimoşilor de acum?
Atmosfera din tabăra Faimoşilor, din câte am văzut eu, a început să fie mai echilibrată, s-au mobilizat şi au eliminat dintre războinici. Eu sunt foarte curios cum se vor purta unii cu ceilalţi acum când trec la individuale.

Din ce ai apucat tu să stai la Survivor, care era atmosfera Războinicilor din camp? Cum vă petreceaţi timpul atunci când nu eraţi pe teren? Care erau activităţile voastre?
Atmosfera în tabăra războinicilor era una foarte frumoasă plină de glume şi de vibe bun. Activităţi aveam în fiecare zi: mersul după nuci de cocos, pescuitul , antrenamentele, toate acestea pe lânga orele de „bronzat” :)) 

Cristi la Survivor România

Despre Faimoşi ce ne poti spune? Din ce ai apucat tu să ii cunoşti la Survivor, cum sunt ei de fapt?
Cu faimoşii nu aveam voie să vorbim, doar pe traseu apucam să schimbăm câteva vorbe. Ce pot spune despre Faimoşi este că sunt oameni minunaţi, care ar trebui să fie apreciaţi pentru că au acceptat o astfel de provocare.

Pe cine vezi finalist de la Războinici, dar de la Faimoşi?
În finală îl văd pe Emanuel, de la Războinici, iar de la Faimoşi, pe Cezar. 

De ce îţi era cel mai dor atunci când erai la Survivor? Ce ai făcut după ce ai părăsit competiţia? Iar acum, când ai ieşit din concurs îţi lipseşte ceva de acolo?
Când eram în „Survivor România” îmi lipsea cel mai mult comunicarea cu părinţii şi cu prietenii. După ce am ieşit, primul lucru a fost să mănânc mult, iar apoi i-am sunat pe părinţii mei. Acum, după atâta timp, îmi lipseşte tot ceea ce înseamnă „Survivor România”; a fost o competiţie extraordinară, care m-a făcut să trăiesc la maximum orice experienţă şi să mă cunosc mai bine pe mine însumi.

Am văzut că ai legat o prietenie destul de strânsă cu Sonny Flame, este adevarăt? În timpul competiţiei eraţi la fel de apropiaţi?
În competiţie eram adversari, chiar ne-am spus mici glume înţepătoare la un moment dat. Totul s-a legat când Sonny mi-a povestit ce a visat înainte să iasă cu câteva zile. El nu ştia că eu încă sunt în Dominicană când a visat că stăteam la masă amândoi şi mâncam din aceeaşi farfurie, ceea ce s-a întamplat în prima zi când ne-am văzut, după ce a a fost şi el eliminat .

Ai mai repeta această experienţă?
Bineînţeles că aş mai repeta această experienţă, a fost ceva ieşit din comun, o „călătorie” din care am ieşit, din toate punctele de vedere, mai puternic.

Am vorbit destul despre Survivor, acum să trecem la Cristi omul.

Dacă în faţa ta ar fi acum un adolescent, ce sfat i-ai da?
L-aş sfătui să nu înceteze să creadă în visul lui şi să lupte până la final pentru asta.

Spune-mi un lucru care îţi place foarte mult la tine şi unul care te deranjează.
Hmm…întrebare grea, eu fiind un narcisist :))). Ştiu că, uneori, am de pierdut că sunt sincer, uneori brutal de sincer… Evident, această sinceritate e o calitate, pentru mine, dar şi pentru cei care apreciază un adevăr spus chiar şi mai direct.

O responsabilitate pe care ţi-ai dori să nu o ai?
Nu prea fug de responsabilităţi, îmi plac provocările. Deci orice responsabilitate este primită.

Ce minciună spui cel mai des?
De obicei nu mint şi spun ceea ce simt. Mai sunt acele minciuni nevinovate când spui ceva astfel încât să nu îngrijorezi…

3 lucruri mărunte care te fac întotdeauna să zâmbeşti
Muzica, glumele bune şi nopţile petrecute cu prietenii.

Care este cel mai mare vis de-al tău în momentul ăsta?
Visul meu este să îmi întemeiez o familie.

Sunt persoane care tot timpul au ceva de adăugat sau de comentat, cum reacţionezi la critici?
De obicei, când aud critici sau comentarii răutăcioase mă amuz. Fiecare are dreptul la exprimare.

Daca ai avea un semn de avertizare pe tine, ce ar scrie pe el?
Atenţie! Descărcări electrice, acesta ar fi semnul pe care l-aş purta.

Cine te cunoaşte cel mai bine?
Cred că părinţii şi prietenii apropiaţi mă cunosc cel mai bine.

Un film care te-a marcat sau care îţi place foarte mult?
Mi-au placut şi îmi plac filmele vechi cu Bruce Lee şi cu Jean Claude Van Damme . Am învăţat că “if you want something, fight for it!”.

La final, Cristi ne-a urat:

Mi-a făcut o deosebită plăcere acest interviu. Îi mulţumesc frumos lui Cristi pentru timpul acordat şi cu siguranţă îl veţi întâlni şi cu alte ocazii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.