AVA a devenit oficial, de acum, mireasă cu acte în regulă. Frumoasa artistă a avut parte de o cununie civilă ca-n filme.

AVA s-a măritat! Imagini în exclusivitate de la cununia civilă a artistei cu Bogdan, soțul ei

AVA s-a cununat civil cu alesul inimii sale, Bogdan. Tânăra artistă a fost cerută în căsătorie în luna iunie la Palatul Brukenthal din Sibiu, iar de curând, cei doi îndrăgostiți au spus „DA” la Serviciul Stării Civile din sectorul 3, într-o ceremonie intimă.

La cununia civilă, AVA a îmbrăcat o rochie elegantă, bej, iar mirele a purtat și el un costum asortat, de aceeași culoare.

Printre cei care au felicitat-o pe AVA, în cea mai importantă zi a ei, s-au numărat familia, prietenii, dar și colegii de breaslă, Smiley, Giulia, Gina Pistol și mulți alții. 

Cununia pentru mine a însemnat, în primul rând, unirea a două suflete pereche, ce au devenit o familie și pe cale oficială. În al doilea rând, a fost un moment tare emoționant, frumos, unic, magic aș putea spune. Am avut alături cei mai apropiați oameni din viața noastră, familia și prietenii. A fost cel mai tare party ever!”, a declarat AVA.

Petrecerea a avut loc într-o vilă exclusivistă cu piscină, acolo unde AVA a petrecut până în zori, alături persoanele dragi.

S-a dansat, s-a cântat, s-a mâncat pe săturate de la cele mai sofisticate mâncăruri, cum ar fi platourile exotice cu pește, până la cele clasice, frigărui de pui, salate orientale și cei mai buni burgeri din oraș, asigurați de cei de la Boss Mini Burgers.

De asemenea, nu au lipsit nici eclerele și gogoșile franțuzești, pregătite în cele mai mici detalii de Vanilissimo.

AVA este în culmea fericirii, iar mâine va sărbători ziua de nume prin lansarea noului single „Lanțuri grele”.

IMAGINI ÎN PREMIERĂ de la cununia civilă a AVEI & Bogdan

Leave a Reply

Your email address will not be published.