Billie Eilsh și Damon Albarn se numără printre artiștii care au întreținut atmosfera la Coachella 2022. După ce a cântat pentru prima dată în cadrul festivalului Coachella în anul 2019, Billie Eilish a revenit și nu oricum, ci a fost cap de afiș.

Aceasta a stabilit un nou record, fiind cel mai tânăr artist care a reușit această performanță. Cum festivalul Coachella este unul extrem de important, Billie Eilish a pus pe pauză turneul pe care îl apre în plină desfășurare, pentru promovarea cel mai nou album al său, ”Happier Than Ever” și s-a dedicat show-ului de la Coachella.

Billie le-a făcut o surpriză participanților și, alături de invitatul său special, Damon Albars, a interpretat melodia ”Getting Older”, melodie inclusă pe albumul menționat anterior.

„Acesta este cel mai nebunesc lucru pe care l-am trăit vreodată. Damon mi-a schimbat viața în multe feluri și mi-a schimbat viziunea asupra a ceea ce pot fi muzica, arta și creația”, a spus Billie Eilish.

Apoi, artista l-a adus pe scenă și pe Khalid și au cântat melodia ”Lovely”. ”Everything I Wanted”, ”Happier Than Ever” și ”Bad Guy” au fost alte melodii pe care Billie le-a cântat la Coachella.

„Nu ar trebui să fiu cap de afiș în acest spectacol, dar sunt al naibii de recunoscătoare că mă aflu aici. Îmi pare rău că nu sunt Beyoncé”, a mai spus artista.

Billie Eilish – getting older w/Damon Albarn- live at Coachella 2022 W1