Vești bune pentru fanii BTS! Trupa a dezvăluit că un nou material discografic este pe drum, iar anunțul a venit chiar în timpul ultimelor concerte programate în cadrul turneului început prin Las Vegas.

Un teaser a fost difuzat în cadrul ultimului concert din Las Vegas. Fanii au putut observa membrii trupei în timp ce spun ”We Are Bulletproof”, alături de data de 10 iunie.

„Aici este Big Hit Music. BTS se va întoarce cu un alt album nou pe 10 iunie 2022. Detaliile despre noul album vor fi furnizate într-un anunț separat, la o dată ulterioară. Așteptăm cu nerăbdare dragostea și sprijinul vostru pentru noul album al BTS. Vă mulțumim!”, se arată într-o declarație.

Ultimul material de studio lansat de către BTS a venit în anul 2020 și s-a intitulat ”Be”. Mai mult decât atât, din acel an și până în prezent, trupa coreană a mai lansat piesele ”Butter” și ”Permission to Dance”.

Mai mult decât atât, BTS a colaborat cu Jason Derulo și au lansat un remix al melodiei ”Savage Love”, dar au bifat și o colaborare cu Coldplay, intitulată ”My Universe”.

BTS (방탄소년단) ‘Dynamite’ Official MV