Pink Floyd a lansat albumul ”High Hopes” pe data de 28 martie 1994, fiind al 14-lea material discografic al trupei. Acesta a fost lansat prin intermediul EMI Records în Marea Britanie și prin Columbia Records în Statele Unite ale Americii.

Acesta a fost produs de către Bob Ezrin și de către David Gilmour și a fost alcătuit din 11 melodii. De asemenea, promovarea materialului discografic a fost rezliată prin intermediul unui turneu susținut atât în Europa, cât și în Statele Unite ale Americii, iar veniturile generate în urma acestuia au depășit suma de 100 de milioane de dolari.

”High Hopes” s-a bucurat de un succes internațional, ajungând pe locul 1 în: Argentina, Australia, Belgia, Canada, Chile, Olanda, European Hot 100, Germania, Honk Kong, Irlanda, Italia, Noua Zeelandă, Norvegia, Portugalia, Spania, Suedia, UK Albums și US Billnoard 200.

De asemenea, albumul s-a vândut în 900.000 de exemplare în Marea Britanie, ceea ce a adus trei discuri de platină și tot atâtea și în America pentru cele peste 3,3 milioane de exemplare achiziționate. La nivel internațional, materialul de studio a fost achiziționat în peste 7 milioane de exemplare.

Pink Floyd – High Hopes (Official Music Video HD)