În timpul unui spectacol din California, susținut în Santa Ana, Post Malone și Billy Strings au urcat pe scenă și au interpretat melodia ”Cocaine Blues” a lui Johnny Cash.

„L-am văzut pe tipul ăsta pândind în culise și m-am gândit că trebuie să-l aducem aici, să cânte pentru voi”, a spus Billy Strings.

Post Malone a spus și el despre Billy că este „cel mai bun artist care a cântat vreodată”.

Piesa ”Cocaine Blues” a fost înregistrată, inițial, în anul 1994 și a fost scrisă de către Woody Guthire. Versurile vorbesc despre cum personajul principal al melodiei este înșelat de către iubita sa și, sub influența cocainei și a băuturii, acesta recurge la un gest extrem.

Johnny Cash a interpretat piesa în anul 1968, în cadrul concertului Folsom Prison, schimbând, pe alocuri, versurile. De asemenea, melodia s-a auzit și în 1960, pe albumul ”Now, There Was a Song!” și artistul a reînregistrat-o în anul 1979 și a inclus-o pe materialul discografic intitulat ”Silver”.

Mai mult decât atât, diferiți artiști au reînregistrat melodia sau i-au adus mici modificări, printre aceștia numărându-se: Billy Hughes, Gary Davis, Dave Van Ronk, Nick Drake, Jackosn Browne, Ramblin Jack Elliott, Richard Farina și UK Subs.

Billy Strings with Post Malone “Cocaine Blues” 4-13-22 @ The Observatory Santa Ana #postmalone