Megan The Stallion a vorbit despre cel mai nou album al său. Aceasta a dezvăluit că este gata în proporție de 95%, declarațiile fiind făcute pentru Hotties.

„De fapt, probabil că am terminat în proporție de 95% noul meu album. Vreau să le spun asta fanelor mele. Nu le-am spus nimic despre albumul meu până acum”, a mărturisit artista.

Acesta urmează să fie al doilea material discografic al acesteia, primul fiind lansat în anul 2020, fiind intitulat ”Good News”. A fost lansat pe data de 20 noiembrie 2020 și a fost produs de către: Avedon, Scott Storch, Buddah Bless, Juicy J și Cool & Dre.

”Good News” a ajuns pe locul 2 în US Billboard 200, pe locul 1 în US Top R&B/Hip-Hop Albums și pe locul 6 în UK R&B Albums. În Statele Unite ale Americii, materialul de studio a fost achiziționat în peste un milion de exemplare, primind un disc de platină din partea RIAA. Acesta a fost alcătuit din 17 melodii, având piese lansate în colaborare cu: DaBbay, City Girls, Hot Girl Meg, Lil Durk, SZA, Popcaan, Mustard, Big Sean, 2 Chainz, Beyonce și Young Thug

Megan Thee Stallion – Plan B / Sweetest Pie [2022 Billboard Music Awards Performance]