Piesa a fost compusă chiar de Elena Ionescu, atunci când se afla în Republica Dominicană, la Survivor România.

Producția muzicală poartă semnatura lui Mario Joy, care a produs numeroase hituri internaționale. Videoclipul a fost realizat de Claudiu Stan. Regizorul a coordonat mai multe piese de-a lungul timpului precum ,,Spune-i” și ,,Las-o’’.

Este o piesă fresh, plină de energie, care a fost lansată acum o lună. Single-ul a fost foarte apreciat în rândul ascultătorilor, așa că artista a realizat și videoclipul. Clipul a fost filmat la Casa OK BY OVO, în Vama Veche, într-un cadru de vis.

,,Atunci când am fost tristă sau supărată am încercat să-mi găsesc energia şi să fac lucruri bune, iar piesa asta s-a născut cumva din dorinţa de a crea ceva, din dorinţa de a mă regăsi pe mine, de a găsi ceva bun din toată experinţa asta şi am încercat să pun în această piesă câteva din sentimentele pe care eu le-am trăit acolo… Să plec aşa cum trebuie, cu o amintire frumoasă şi asta cred că am încercat să fac… ,,Noapte Albă” este cumva o piesă aşa, ca un copil pe care l-am crescut acolo”, a declarat Elena Ionescu într-un interviu acordat site-ului nostru.

Mai multe găsiți aici: https://ideaman.ro/elena-ionescu-este-marea-castigatoare-survivor-romania-editia-2020/

Elena Ionescu – Noapte Alba ( Official Video )